Carrière

Zeibur is een dynamische organisatie met enthousiaste medewerkers, een ieder gespecialiseerd op zijn of haar vakgebied. Als team hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd in wereldwijde implementaties. Met een analytische mindset en als pragmatische doeners gaan wij doortastend te werk.

 

Het team van Zeibur opereert vanuit een kleine en efficiënte organisatiestructuur. Wij streven naar actieve relaties met onze klanten zodat ze productiever, effectiever en sterker in de markt opereren.

 

Herken je je in deze kernwaarden? Ben jij vindingrijk en werk je graag aan solide oplossingen voor onze klanten? Wij versterken ons team continu met gedreven collega’s.

 

Wij zoeken nieuwe medewerkers met minimaal een HBO opleidingsniveau, studies die aansluiten bij de functies binnen Zeibur zijn: Informatica, Business IT & Management, Bedrijfskundige Informatica, (Technische) Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie.

 

 

Interesse in meer informatie?

Neem dan contact op:

info@zeibur.nl

 

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

NEEM CONTACT OP: info@zeibur.nl

Klaar voor een uitdagende job?
Zeibur creëert moderne IT oplossingen met als vaste kern het solide ERP systeem SAP Business One voor productie-, service- en handelsbedrijven. Naast software implementaties biedt Zeibur analytische branchegerichte oplossingen om interne bedrijfsprocessen doortastend te faciliteren. Onze onderscheidende bedrijfskundige aanpak en het volledig doorgronden van de core business, levert toegevoegde waarde om samen verder te bouwen aan de key success factoren van uw bedrijf.

ZEIBUR B.V. | Pieter Zeemanweg 155 | 3316 GZ Dordrecht | info@zeibur.nl | +31 (0)78-2049020