consultancy

Implementatie en Project management

Het implementeren van nieuwe IT oplossingen is voor iedere organisatie een uitdaging. Omdat een dergelijk verandertraject een grote impact op uw organisatie heeft betekent dat er zorgvuldig dient te worden gewerkt met duidelijke afspraken onderling. Zeibur organiseert en begeleidt projecten om de gestelde doelstellingen binnen de scope, budget en planning te realiseren. Voorafgaand aan een implementatieproject wordt een duidelijk plan van aanpak gepresenteerd. Er wordt pragmatisch gekeken naar de benodigde middelen en de planning wordt in overleg met u bepaald.

 

De consultants en projectmanager van Zeibur verdiepen zich in uw medewerkers, de processen van uw organisatie, en de doelstellingen. Op basis van onze jarenlange SAP Business One ervaring doorlopen we de volgende fasen gedurende een implementatietraject:

 

  • Product demo per discipline
  • Inventarisatie van uw eisen en wensen
  • In kaart brengen van gewenste configuratie
  • Productontwikkeling
  • Opzetten van datamigratie
  • Opleiding van gebruikers en testen
  • Cut-Over en Go-live

 

Procesoptimalisatie

Organisaties die een volgende stap willen zetten in procesoptimalisatie en kostenreductie, zoeken naar nieuwe verbetermogelijkheden. De uitdaging voor ons is om samen met u de bedrijfsprocessen te doorgronden en van verstoringen te ontdoen. Tevens kunnen wij opnieuw de processen en de personele organisatie met elkaar in balans brengen, zodat veranderingen daadwerkelijk een positief resultaat hebben.

 

Omdat onze consultants zich niet beperken tot één discipline, maar kennis hebben van meerdere SAP Business One modules kunnen ze de processen integraal overzien. Op deze manier kan er gezocht worden naar de meest optimale inrichting van de combinatie tussen SAP modules en de bedrijfsprocessen.

Productontwikkeling

Onze ontwikkelafdeling is in staat om maatwerk te bouwen dat naadloos aansluit op SAP en op onze online oplossingen. Door het toevoegen van maatwerk kunnen we er voor zorgen dat uw unieke processen behouden blijven en zelfs geoptimaliseerd worden. Op deze wijze blijft uw bedrijf uniek in de wijze waarop uw klanten u kennen.

NEEM CONTACT OP: 078-2049020 OF mail ons: info@zeibur.nl

Klaar voor een goede oplossing?
Zeibur creëert moderne IT oplossingen met als vaste kern het solide ERP systeem SAP Business One voor productie-, service- en handelsbedrijven. Naast software implementaties biedt Zeibur analytische branchegerichte oplossingen om interne bedrijfsprocessen doortastend te faciliteren. Onze onderscheidende bedrijfskundige aanpak en het volledig doorgronden van de core business, levert toegevoegde waarde om samen verder te bouwen aan de key success factoren van uw bedrijf.

ZEIBUR B.V. | Pieter Zeemanweg 155 | 3316 GZ Dordrecht | info@zeibur.nl | +31 (0)78-2049020