management Team

Maurits Zeinstra

Zeibur is ontstaan vanuit de gedachte om opgedane kennis en ervaring op een brede manier in te zetten. Ik werk hierin graag in een team van mensen die zich met plezier kunnen ontplooien in hun werkzaamheden. Gezamenlijk met creativiteit en toewijding doeltreffende IT producten ontwikkelen en implementeren die organisaties beter laten opereren. Daarnaast vind ik het gewoon fantastisch om me te verdiepen in het verdienmodel en de processen van een bedrijf en dan mijn steentje bij te dragen aan het succes van een onderneming.

Frank van Burik

Mijn drijfveer is het inzetten van mijn kennis en kunde voor het verbeteren van bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Wanneer ik bij een bedrijf binnenloop ga ik vol enthousiasme op zoek naar verbeterpunten. Door de inzet van Zeibur’s producten verlopen processen optimaler waardoor bedrijven efficiënter en effectiever kunnen werken. Hiermee wordt de waarde vergroot en staat het bedrijf sterker in de markt. Daar gaat mijn bloed sneller van stromen. Het is geweldig om te zien dat een groep mensen binnen een bedrijf een nieuwe weg inslaat en daarmee succes behaalt.

Zeibur's story

Twee bedrijfskundigen voeren gezamenlijk bij een internationaal staalbedrijf wereldwijde SAP Business One implementaties uit. Met een vast team opererend vanuit Nederland vliegen zij de wereld over om alle vestingen van een vaste template te voorzien. Na zeven jaar hebben ze een schat aan ervaring en kennis opgebouwd en wordt Zeibur opgericht.

 

Zeibur wordt officieel SAP Partner, met de ruime kennis en ervaring worden branche specifieke oplossingen geleverd voor de metaalsector. Daarnaast is Zeibur exclusief partner van BE.AS in de Benelux waarmee project- en productie gestuurde bedrijven bediend worden. Hiermee beschikt Zeibur over een oplossing voor de maakindustrie welke volledig geïntegreerd is met SAP Business One.

 

Samen met een sterk en ervaren team van consultants en programmeurs heeft Zeibur producten en diensten ontwikkeld met als uitgangspunt de toegevoegde waarde voor  de Metaalsector, Project- en Productie gestuurde bedrijven en de (Technische) Groothandel. Door de innovatieve en ondernemende instelling en de gedrevenheid van ‘Team Zeibur’ worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zodat de klanten van Zeibur productiever, effectiever en sterker in de markt opereren.

Zeibur’s kernwaarden

  • Internationaal georiënteerd
  • Analytisch
  • Lean and Mean
  • Doortastend
  • Vindingrijk
  • Solide

NEEM CONTACT OP: 078-2049020 OF mail ons: info@zeibur.nl

Klaar voor een goede oplossing?
Zeibur creëert moderne IT oplossingen met als vaste kern het solide ERP systeem SAP Business One voor productie-, service- en handelsbedrijven. Naast software implementaties biedt Zeibur analytische branchegerichte oplossingen om interne bedrijfsprocessen doortastend te faciliteren. Onze onderscheidende bedrijfskundige aanpak en het volledig doorgronden van de core business, levert toegevoegde waarde om samen verder te bouwen aan de key success factoren van uw bedrijf.

ZEIBUR B.V. | Pieter Zeemanweg 155 | 3316 GZ Dordrecht | info@zeibur.nl | +31 (0)78-2049020