persbericht

Dordrecht, 29 november 2022

Anrova Solutions en Domani Business Solutions groeien door overname Zeibur

De vorig jaar gefuseerde SAP-partners Anrova Solutions en Domani Business Solutions zetten, met de overname van de in Dordrecht gevestigde SAP-specialist Zeibur, een volgende stap in hun groeistrategie.

Groei en versterking

Met de acquisitie van Zeibur op 25 november 2022, bevestigt de tandem Anrova/Domani zijn ambitie om een toonaangevende speler te worden op de Europese markt als SAP MKB-specialist. Eind 2021 bundelden deze bedrijven hun krachten om met de steun van Capital A een solide financiële basis te leggen voor verdere groei. Met deze overname wordt een volgende stap gezet.

 

Kris Adriaenssens, CEO Anrova Solutions/Domani Business Solutions: “De schaalvergroting die door deze acquisitie ontstaat, biedt ons de gelegenheid het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken aan ondernemers in het MKB en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.”

 

Naast het SAP MKB-aanbod, beschikt de nieuwe entiteit voortaan ook over een breder gamma specifieke software-oplossingen.

 

Focus op de klant

Klanten krijgen toegang tot een solide, grotere organisatie met een breed scala aan professionals. De general managers van Zeibur, Maurits Zeinstra en Frank van Burik, zeggen hierover: “Deze ontwikkeling komt vooral onze klanten ten goede. Klanten van Zeibur kunnen voortaan rekenen op een partner met brede aanwezigheid in de Benelux. Ze krijgen toegang tot een enorme schat aan kennis en kunde op het gebied van SAP en waardevolle aanverwante producten.”

 

De nieuw ontstane organisatie telt een 100-tal medewerkers en heeft vestigingen in Lier, Harelbeke, Braine-l’Alleud, Venlo en Dordrecht.

Meer informatie over dit persbericht

Duwijcklaan 17

2600 Lier

www.anrovasolutions.com

Groot Bollerweg 14

5928 NS Venlo

www.domani-bs.nl

Pieter Zeemanweg 155

3316 GZ Dordrecht

www.zeibur.nl

ITO Toren

Gustav Mahlerplein 106

1082 MA Amsterdam

www.capitalapartners.nl

Frank van Burik, Commercieel Directeur Zeibur, fvanburik@zeibur.nl

Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, katja.heurckmans@domani-bs.nl

 

Anrova Solutions en Domani Business Solutions fuseerden eind 2021 met de steun van Capital A. Zij zijn één van de grootste SAP MKB-aanbieders op de Belgische en Nederlands markt.

 

Zeibur BV is gevestigd in Dordrecht en is een gerenommeerd SAP MKB-partner.

 

 

NEEM CONTACT OP: 078-2049020 OF mail ons: info@zeibur.nl

Klaar voor een goede oplossing?
Zeibur creëert moderne IT oplossingen met als vaste kern het solide ERP systeem SAP Business One voor productie-, service- en handelsbedrijven. Naast software implementaties biedt Zeibur analytische branchegerichte oplossingen om interne bedrijfsprocessen doortastend te faciliteren. Onze onderscheidende bedrijfskundige aanpak en het volledig doorgronden van de core business, levert toegevoegde waarde om samen verder te bouwen aan de key success factoren van uw bedrijf.

ZEIBUR B.V. | Pieter Zeemanweg 155 | 3316 GZ Dordrecht | info@zeibur.nl | +31 (0)78-2049020