Producten

sap business one

SAP Business One integreert al uw activiteiten op het gebied van financiën, relatiebeheer (CRM), verkoop, inkoop, logistiek, productie en service. Uw organisatie wordt in staat gesteld om efficiënter en productiever te werken.

project- en productiemanagement

Zeibur biedt geïntegreerde oplossingen voor Project- en Productie Management. De juiste oplossing stelt u in staat om alle kritische prestatie indicatoren (KPI’s) te monitoren en administreren.

webportal en webshop

Om belangrijke informatie met uw klanten te delen bieden wij een webportal welke is gekoppeld met SAP Business One. Onze webshop biedt u de mogelijkheid om uw producten te verkopen zonder dat het nodig is om vooraf in te loggen.

Steel one - software voor de metaal

Uniek in Nederland is onze oplossing voor de metaalhandel ‘Steel One’. Deze oplossing biedt een kant en klare template voor de metaalsector. De oplossing is gebaseerd op veertien jaar ervaring in de IT en metaalwereld.

NEEM CONTACT OP: 078-2049020 OF mail ons: info@zeibur.nl

Klaar voor een goede oplossing?
Zeibur creëert moderne IT oplossingen met als vaste kern het solide ERP systeem SAP Business One voor productie-, service- en handelsbedrijven. Naast software implementaties biedt Zeibur analytische branchegerichte oplossingen om interne bedrijfsprocessen doortastend te faciliteren. Onze onderscheidende bedrijfskundige aanpak en het volledig doorgronden van de core business, levert toegevoegde waarde om samen verder te bouwen aan de key success factoren van uw bedrijf.

ZEIBUR B.V. | Pieter Zeemanweg 155 | 3316 GZ Dordrecht | info@zeibur.nl | +31 (0)78-2049020